Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Αντιμετώπιση πρόωρης εκσπερμάτωσης. Όπως και να το κάνουμε είναι πρόβλημα...

Η μέθοδος "Μάστερς και Τζόνσονς".


Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσεις την πρόωρη εκσπερμάτωση, είναι να μάθεις πως να αναγνωρίζεις και να ελέγχεις τα συμπτώματα που οδηγούν στον οργασμό. Η μέθοδος Μάστερς και Τζόνσονς αποσκοπεί ακριβώς σ' αυτό και είναι πολύ αποτελεσματική, απαιτεί όμως αρκετή υπομονή και εξάσκηση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Μπορείτε να ξεκινήσετε απ' τον αυνανισμό. Αρχίστε, φέρνοντας τον εαυτό σας σε σημείο σχετικά κοντινό με την κορύφωση και σταματήστε αμέσως, επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαλαρώσει πριν ξεκινήσετε ξανά. Κάθε φορά που εφαρμόζετε αυτή την άσκηση, προσπαθήστε να φτάνετε όλο και κοντύτερα στον οργασμό, μέχρι να μην μπορείτε να κρατηθείτε άλλο. Επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία μερικές φορές και υπό διαφορετικές περιστάσεις, θα μάθετε πιο είναι το σημείο της κορύφωσής σας......

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ : Αν και η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, ίσως χρειαστούν βδομάδες πριν μπορέσετε να την εφαρμόσετε σωστά. Να θυμάστε ότι πρέπει να είσαστε υπομονετικοί και προσπαθήστε να μην πιέζετε πολύ τις καταστάσεις. Αν δεν τα καταφέρνετε με την πρώτη, χαλαρώστε και θυμηθείτε πως προσπαθείτε για κάτι που απαιτεί χρόνο. Αν παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε, δεν τα καταφέρετε, επισκεπτείτε έναν σεξολόγο.

Οπότε κύριοι αλλά περισσότερο οι κυρίες...ΥΠΟΜΟΝΗ

1 σχόλιο:

thaios είπε...

Yπαρχουν κ διαφορα βοτανα που βοηθουν στη καλυτερη αιματωση του πεους δινοντας ετσι καλυτερο ελεγχο στο ν ` αντιμετωπιστει η προωρη εκσπερματωση.