Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

BRAVO BRAVO BRAVO....

STIN ELAS PU KANEI SOSTA TI DULIA TIS...EPIASE TUS KAKUS ASTINOMIKUS....BRAVO BRAVO BRAVO

Αθήνα, 05 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν παραγγελίας του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη και με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Βασιλείου Τσιατούρα, κινήθηκε αμέσως η διαδικασία, προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα επτά (7) αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου για διάπραξη σοβαρών ποινικών αδικημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων που έλαβαν χώρα σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου (Ρουμανικής Εθνικότητας) στις 02/06/2008.
Πρόκειται για έναν (1) Αξιωματικό, Διοικητή του Α.Τ. Κορίνθου, δύο (2) Ανθυπαστυνόμους, δύο (2) Αρχιφύλακες και δύο (2) Αστυφύλακες για τους οποίους πέραν της Διοικητικής διαδικασίας (διαθεσιμότητα, διενέργεια Ε.Δ.Ε.) διενεργείται ποινική προκαταρκτική εξέταση από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ύστερα και από ενημέρωση και παραγγελία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

οι δύο αρχιφύλακες είχαν προσαγάγει τα ξημερώματα της Δευτέρας (02/06), μετά από παράπονα πολιτών, τον 35χρονο Ρουμάνο, τον οποίο κακοποίησαν και λήστεψαν (σύμφωνα με δική του καταγγελία), αφαιρώντας του χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Στη συνέχεια, παρά το ότι είχε δοθεί εντολή για τη μεταγωγή του κρατουμένου στις φυλακές Ναυπλίου, ο διοικητής του τμήματος, έδωσε εντολή στους τέσσερις αστυνομικούς που θα τον συνόδευαν, να τον πετάξουν σε ερημική περιοχή. Τον Ρουμάνο βρήκε, πεταμένο σε ένα χωράφι και σε κακή κατάσταση, ένας συμπατριώτης του και κάλεσε ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: